Polarizační brýle s integrovanými dioptrickými hodnotami: Komfortní rybaření bez kompromisů

Představte si, že jste na rybářském výletě, slunce svítí a voda klidně plyne. Najednou zpozorujete stín ryby pod hladinou, ale odrazy světla na vodě vám brání vidět jasně. Navíc máte potíže s navazováním malých nástrah kvůli svým dioptriím. Frustrace roste a začínáte ztrácet trpělivost. Místo relaxačního dne u vody se cítíte stresovaní a unavení.  …Continue reading Polarizační brýle s integrovanými dioptrickými hodnotami: Komfortní rybaření bez kompromisů

Nové plandavky Select nejen na pstruhy

Plandavky Select nejen na pstruhy. V každém balení přiložen háček bez protihrotu (v ceně), pro chytání na pstruhovce. Design Japonsko, 9 modelů, každý model má 33 barevných variant, matné, lesklé i UV. Cena od 45,- Kč do 75,-Kč.

Zákaz používání trojháčků na pstruhových vodách

Od roku 2021 platí zákaz používání trojháčků na pstruhových vodách západočeského ÚS.

Na pstruhových vodách ostatních územních svazů již nějaký čas platí zákaz používání všech trojháčků, dvojháčků a jednoháčků s protihroty.

Zaručené woblírky nejen na pstruhové vody

UL woblírky s jednoháčkem bez protihrotu. Nejen na pstruha, ale vyskytuje-li se v místě lovu lipan, tloušť, proudník, plotice, perlín, cejn, jesen, parma, okoun, bolen, candát a štika, může vám o to více takový úlovek udělat radost.

Lov pod ledem s Jig Butterfly

S Butterfly jsme si užili také v zimě na lovu pod ledem. Spousta lidí se nás ptala, co to máme za motýla.

Nástraha je konstrukčně velmi povedená s volně pohyblivými křídly, která se při klesání otevírají a tím umožňují nástraze plachtit.

Co určuje cenu plandavky

Co určuje cenu plandavky. Základní rozdělení plandavek podle technologie jejich výroby.
Doufám, že vám tento článek alespoň trochu pomůže zorientovat se v rozsáhlém sortimentu plandavek na trhu a pochopit, proč mají rozdílnou cenu.

Bifrost raido - přívlačový prut Norstream

Bifrost Raido – přívlačový prut

Cestovní čtyřdílný prut. Lehký a středně rychlý univerzální proutek, na kterém v křivce ohybu nepoznáte, že se jedná o čtyřdílný prut, dokud si nevšimnete trnových spojů, nebo vám někdo neřekne, že je vícedílný.