Plandavky

Plandavek je celá řada a jsou univerzální. K jejich výhodám můžeme přidat možnost přesného a dalekého náhozu, a proto se používají tehdy, když je zapotřebí prolovit velkou část vody a najít ryby. Ovšem to hlavní je, že jednou a tou samou třpytkou, i tou nejlehčí, můžeme prochytat všechny horizontální vrstvy vody, od hladiny až ke dnu.

Co se týče nové technologické úrovně. „Russian Bait” si osvojila technologii lití plandavek ze slitin mědi, a přesněji takovou, která se používá při tvorbě šperkařských ozdob. Umožnilo to zadávat jakékoliv tvary, různé tloušťky těla třpytky jak po délce, tak v šířce. Vytvářet popravdě unikátní třpytky, jak podle vnějšího vzhledu, tak ohledně geometrie těla s doplňkem uměleckých zobrazení na různá témata.

Chytlavost těchto třpytek se nachází na hraně možných představ o úspěšné plandavce.

Samozřejmě jsou tyto plandavky dražší než nějaké lisované. Proč? Seznamte se na internetu s výrobou šperkařských výrobků. Hned to bude jasné.
Nehledě na vysoké ceny jsou třpytky populární mezi rybáři na celém světě.

Jedná se o tradiční, lisované plandavky těch nejúspěšnějších tvarů. Jsou praktické a chytlavé ve dnech, kdy jsou ryby aktivní a to hlavní: nejsou drahé.

Výrobce se při výběru modelů pro tuto sérii nechal inspirovat těmi nejúspěšnějšími a nejprodávanějšími japonskými plandavkami. Cena vás určitě potěší.